Dolar 32,5104
Euro 34,9320
Altın 2.437,02
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 21°C
Az Bulutlu
Erzurum
21°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 22°C
Pts 21°C
Sal 18°C

Eşini yaralayan şahıs intihar girişiminde bulundu

Eşini yaralayan şahıs intihar girişiminde bulundu
A+
A-
25 Eylül 2018 12:54

Olay, saat 22:00 sıralarında Küçükçekmece Yeşilova Mahallesi Korucu Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre boşanma aşamasında olduğu Ayhan Ş.(43), eşi Birsen Ş. (37), iddialara göre yeğenin evinin önünde tartışmaya başladı. İkili arasındaki sözlü tartışmanın büyümesi üzerine Ayhan Ş., yanında getirdiği tabancı ile eşi Birsen Ş.,’yi vurduktan sonra olay yerinden uzaklaştı. Sokak üzerinde bir süre giden Ayhan Ş., elindeki tabanca ile intihar girişiminde bulundu. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahale sonrası yaralanan Ayhan Ş., ile Birsen Ş., hastaneye kaldırıldı. 

Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Ayhan Ş., ile Birsen Ş.,’nin sağlık durumlarının ciddi olduğu öğrenildi. 

Mahalle sakinleri panik oldu
Olayı sonradan gördüğünü söyleyen mahalle sakini Mert Koymat, “Evde oturuyordum. Saat 22 sularıydı. Silah sesi geldi. Adam intihar etmiş. Cinnet geçirerek kendi hayatına son vermek istemiş. Ben silah sesini duydum. Olay yerinin sokağında oturuyorum. Olayı görmedim ama sesini duydum. Bir korku oldu. Zaten hemen cama çıktık. Olay anını görmedim ama olduktan sonra gördüm “ dedi.
Silah sesinin duyulmasının ardından mahalle sakinlerinin panik olduğunu ifade eden Oktay Kara, “ Ben orada beklerken baktım oradan geliyor. Birden sıkınca dedik havaya sıkıyor ama kendine sıkmış. O sırada da zaten millet panik olup camlara çıktı. Sonra ambulans çağırdılar. Polisler gelince kaldırıp götürdüler. Kanlar içindeydi. Zaten ne olduysa 5 dakika içinde oldu“ dedi.  Alper Suat Tutaşı

REKLAM ALANI 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.