Dolar 32,3391
Euro 35,1710
Altın 2.240,61
BİST 8.746,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 4°C
Az Bulutlu
Erzurum
4°C
Az Bulutlu
Çar 4°C
Per 4°C
Cum 2°C
Cts 5°C

Van Gölü ’nün derinliklerinde mangal ve semaver çayı keyfi

Van Gölü ’nün derinliklerinde mangal ve semaver çayı keyfi
A+
A-
26 Eylül 2018 21:23

Tuşba Belediyesi, Van Gölü Aktivistleri Derneği ve Van Su Altı Arama ve Kurtarma Derneği işbirliği ile tarihi Çarpanak Adası’nın güzelliklerine şahitlik etmek ve turizmin ilgisini adaya çekmek amacıyla antik yoldan su altı yürüyüşü yapılmıştı. Yapılan su altı yürüyüşüne katılan Van Su Altı Arama ve Kurtarma Derneği üyeleri, daha sonra Van Gölü’nün derinliklerinde mangalda balık yapıp semaver çayı içerek yorgunluk attı. 

Konu ile ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Van Gölü Aktivistleri Derneği Başkanı Erdoğan Özel, bu tarihi keyfin sadece Van Gölü’nde yaşandığını belirterek, “Tuşba Belediyesi desteğiyle ‘Çarpanak Adası’na Antik Yoldan Su Altı Yürüyüşü’nün ardından mangalda balık yapıp semaver çayı içerek yorgunluğumuzu üzerimizden attık. Bu şekilde hem Van Gölü’nün güzelliğini hem de Çarpanak Adası’nın tanıtımına katkı sağlamak istedik. Bundan dolayı Van Su Altı Arama ve Kurtarma Derneği dalgıçlarını kutlarız” dedi.  

Yılmaz Sönmez

REKLAM ALANI 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.