Dolar 32,3119
Euro 35,0621
Altın 2.278,19
BİST 8.994,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 16°C

Türkiye'nin en büyük ikinci akıllı telefon şirketi Huawei oldu!

Türkiye'nin en büyük ikinci akıllı telefon şirketi Huawei oldu!
A+
A-
21 Eylül 2018 01:38

Çin merkezli teknoloji devi Huawei, Temmuz ayında ülkemizde en çok satılan ikinci telefon markası oldu. İçinde bulunduğumuz yılın Temmuz ayında yüzde 17,9 pazar payına ulaşan Huawei, Türkiye’de akıllı telefonları en çok tercih edilen ikinci marka oldu.  

YÜZDE 3.8 ’DEN 17.9 ’A YÜKSELDİ: Huawei 2017 yılının aynı ayında yüzde 3,8 pazar payına sahipti. GfK tarafından hazırlanan rapor, aylık akıllı telefon satışlarını baz alarak markaların pazardaki hakimiyet oranlarını belirliyor.  

GfK raporunda ayrıca pazar eğilimlerine de yer veriliyor. Tüketicilerin satın alma kararlarını inceleyen GfK, pazarın hızla 5,5 inç ekranlı telefonlara yöneldiğini, 2017 yılının Ocak – Temmuz ayları arasında yüzde 43,8 olan 5,5 inç ekranlı akıllı telefon satın alma oranının 2018 yılının aynı döneminde yüzde 66,7’ye çıktığını raporluyor.  

5,5 İNÇ EKRANLI AKILLI TELEFONLARDA PAZAR BİRİNCİSİ: Huawei, 5,5 inç ekranlı akıllı telefonlar söz konusu olduğunda ise Türkiye’de yüzde 44’lük pazar payı ile birinci sırada.  

“ZİRVEYE SADECE BİR ADIM KALDIĞINI SİMGELİYOR”: Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu Ülke Müdürü Seth Wang yaptığı açıklamada, “Bu başarı, bizim için çok önemli. Büyüme hızımızı ve zirveye sadece bir adım kaldığını simgeliyor. Bu sonuç, çalışma arkadaşlarımızın adanmışlığının ve tüketicilerin ihtiyaçlarına doğru cevap verme yeteneğimizin çok somut bir kanıtıdır. Bu yakaladığımız başarıyı devam ettirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi. 

REKLAM ALANI 8
REKLAM ALANI 5
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.