Dolar 32,3319
Euro 35,1902
Altın 2.245,94
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 4°C
Az Bulutlu
Erzurum
4°C
Az Bulutlu
Çar 4°C
Per 4°C
Cum 2°C
Cts 5°C

Türkiye Uyuşturucuyla, Adı Konulmamış Bir Savaş Veriyor

Türkiye Uyuşturucuyla, Adı Konulmamış Bir Savaş Veriyor
A+
A-
10 Temmuz 2020 13:03

İçişleri bakanı Süleyman Soylu, Uyuşturucu Madde Kullanımını Önleme Öykü Yarışması ödül töreninde, “Ben inanıyorum ki bu mücadelede çok başarılı sonuçlar elde edeceğiz. Yine inanıyorum ki gelecek nesillerimize hem güzel bir Türkiye hem de güzel bir dünya bırakacağız” dedi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Dairesi Başkanlığının (KOM) Çankaya Anıttepe’deki binasında Uyuşturucu Madde Kullanımını Önleme Öykü Yarışması ödül töreni düzenlendi. Törene Bakanımız Sn. Süleyman Soylu, Bakan Yardımcımız Sn. Muhterem İnce, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Sahil Güvenlik Komutanı Tuğamiral Ahmet Kendir, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ve diğer ilgililer katıldı.

Bakan Süleyman Soylu, yaptığı konuşmada yazılan öykülerdeki hissi, duyguyu ve motivasyonu devam ettirmenin önemini vurgulayarak, “Sivil toplum kuruluşları, denetim kurumları, tüm kurum ve kuruluşlar, özellikle üniversitelerimiz ve TUBİM, hep birlikte bir mücadele ortaya koyuyoruz. Ben inanıyorum ki bu mücadelede (uyuşturucu) çok başarılı sonuçlar elde edeceğiz. Yine inanıyorum ki gelecek nesillerimize hem güzel bir Türkiye hem de güzel bir dünya bırakacağız” diye konuştu. Sn. Soylu, Narkotik Daire Başkanlığını da uyuşturucuyla mücadelede ortaya koyduğu çalışmalar için tebrik etti.

204 üniversitenin 156’sından bin 78 öğrencinin katıldığı yarışmada “Yırtık Akvaryum” öyküsüyle Nagihan Korkutata birinci, “Üçgenler” öyküsüyle Beytullah Peker ikinci, “Yalnız+1” öyküsüyle Edanur Çiçek üçüncü oldu. Dereceye girenlere ödülleri protokol üyelerince verildi. Program sonunda toplu şekilde fotoğraf çekildi.

REKLAM ALANI 5
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.