Dolar 32,3698
Euro 34,9364
Altın 2.325,48
BİST 9.121,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Parçalı Bulutlu
Erzurum
13°C
Parçalı Bulutlu
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 18°C

ŞEHİR HASTANESİ ÇEVRESİNDE BÜYÜKŞEHİR SEFERBERLİĞİ

ŞEHİR HASTANESİ ÇEVRESİNDE BÜYÜKŞEHİR SEFERBERLİĞİ
A+
A-
28 Mayıs 2020 12:44

Büyükşehir Belediyesi, yakın bir zamanda açılışı gerçekleştirilecek olan Erzurum Şehir Hastanesi’nin çevresini adeta şantiyeye dönüştürdü. Hastanenin bulunduğu kavşak ve bağlı bütün yollarda geçtiğimiz yıl yürütülen yol genişletme, bakım ve onarım çalışmalarının ardından Büyükşehir Belediyesi şimdi de alt ve üstyapı ile çevre düzenleme çalışmaları için kolları sıvadı. Erzurum Şehir Hastanesi’nin çevresinde yağmur suyu drenajından, içme suyuna, yeni yol bağlantılarından çevre düzenlemesi ve peyzaja varıncaya kadar dört bir koldan çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi, söz konusu güzergâhta hem alt ve üstyapı hizmet ihtiyaçlarını karşılıyor, hem de bölgeye yepyeni bir çehre kazandırıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, bölgenin sağlık üssü konumundaki Erzurum Şehir Hastanesi’nin çevresinde adeta hizmet seferberliği sürdürdüklerini belirterek, “Böylesine güzide bir yatırımı nitelikli ulaşım ağları başta olmak üzere alt ve üstyapı hizmetleriyle donatmak da bizim işimiz” dedi.

BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞMALARA GEÇEN YIL BAŞLADI

Erzurum Şehir Hastanesi çevresindeki çalışmalara geçen yıl start verdiklerini hatırlatan Başkan Mehmet Sekmen, işe ilk olarak ulaşım ağlarıyla başladıklarını belirtti. Sekmen, “Hastanemizin bulunduğu güzergâhtaki ulaşım ağlarında genişletme çalışmaları yaptık, kavşak düzenlemeleri gerçekleştirdik. Yine bu güzergâha bağlanan yollarda da çalışmalarımız devam ediyor. Çünkü hastanemizin faaliyete başlamasıyla birlikte en büyük ihtiyacın ulaşım olacağını biliyorduk. Bu manada geçtiğimiz yıl itibariyle yaptığımız planlama doğrultusunda fevkalade verimli bir çalışma sezonu geçirdik” diye konuştu.

ULAŞIM TAMAM, ŞİMDİ SIRA İKİNCİ ETAPTA…

Erzurum Şehir Hastanesi için yaptıkları planlamanın ulaşımdan sonraki ikinci etabını ise alt ve üstyapı ile çevre düzenleme çalışmalarının oluşturduğunu anlatan Sekmen, “Bu kapsamda Erzurum Şehir Hastanesi çevresinde yağmur suyu drenaj sisteminden içme suyu ve kanalizasyona, yeni ulaşım ağları ve peyzajdan çevre düzenleme çalışmalarına varıncaya kadar çok geniş kapsamlı bir faaliyete başlamış bulunmaktayız. Kısa bir süre zarfında bu bölgenin bütün ihtiyaçları tümüyle giderilmiş olunacak. Buna ilaveten planlamamızı uzun yıllara matuf olarak yaptığımız için ilerleyen yıllarda da alt ya da üstyapı anlamında herhangi bir ihtiyaç ya da eksiklik hissedilmeyecek. Büyükşehir Belediyesi olarak; şehrimizin dört bir yanına değer katmaya ve şehrimizi modernize etmeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI 8
REKLAM ALANI 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.