Dolar 32,3675
Euro 34,9594
Altın 2.325,20
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 14°C
Parçalı Bulutlu
Erzurum
14°C
Parçalı Bulutlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 18°C

ÖZET İZLE | Başakşehir 1 – 1 Yeni Malatyaspor özet izle goller izle | Başakşehir maçı özet İZLE

ÖZET İZLE | Başakşehir 1 – 1 Yeni Malatyaspor özet izle goller izle | Başakşehir maçı özet İZLE
A+
A-
2 Ekim 2018 17:49

Başakşehir – Yeni Malatyaspor özet izle… Başakşehir, Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında kendi sahasında Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1 beraberlik ile sonuçlandı. Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanan mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetti.

KARŞILAŞMANIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Medipol Başakşehir  1  – 1 Yeni Malatyaspor

Maçtan dakikalar

13. dakikada ceza sahası içinde oluşan karambolde topla buluşan Da Costa’nın şutunu kaleci Fabian kornere çeldi. 

29. dakikada sağ kanatta topla buluşan Visca’nın ceza sahası içine çevirdiği topla buluşan Da Costa’nın şutunu kaleci Fabian kornere çeldi. 

31. dakikada sol kanatta Aleksic’in kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde topu kafayla Mina çevirdi. Topla buluşan Boutaib meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-1 

REKLAM ALANI 8

34. dakikada sağ kanatta topla buluşan Caiçara’nın ceza sahası içine açtığı ortada Adebayor’un kafasında top üstten auta çıktı.  

52. dakikada sağ kanatta son çizgiye inen Mossoro’nun ceza sahası içine çevirdiği topta Visca’nın şutu üst direkten oyun alanı içine döndü.

71. dakikada sol kanatta İrfan Can’ın açtığı ortada ceza sahası içinde Visca’nın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 1-1 

78. dakikada Guilherme’nin sağ taraftan kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde topla buluşan Boutaib’in kafasında meşin yuvarlak üstten auta çıktı. 

Stat: 3. İstanbul Fatih Terim
Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu
Medipol Başakşehir: Mert Günok, Caicara, Da Costa, Epureanu, Clichy, Mahmut, İrfan Can, Mossoro (Soner dk. 90+2 ?), Visca, Kerim Frei (Jojic dk. 86 ?), Adebayor (Bajic dk. 78)
Yedekler: Volkan, Faruk, Attamah , Seifeldin, Uğur, Gökhan, Mustafa
Teknik Direktör: Abdullah Avcı
E. Y. Malatyaspor: Fabian, Chebake, Mina, Sadık, Erkan Kaş (Rahman dk. 56), Murat Yıldırım, Donald, Aleksic (Mustafa dk. 70), Guilherme, Adem Büyük (Muniru dk. 84 ?), Boutaib
Yedekler: Ertaç, Eren, Pereira, Ahmed, Murat, Dia
Teknik Direktör: Erol Bulut
Goller: Boutaib (dk. 31) (Malatyaspor), Visca (dk. 71) (Başakşehir)
Sarı kartlar: Adebayor, Mahmut (Medipol Başakşehir), Chebake (Malatyaspor)  

Abdullah Avcı ile Adem Büyük arasında gerginlik

Süper Lig’in 7. haftasında Medipol Başakşehir’in sahasında Evkur Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Bu mücadelede ilk yarının sona ermesinin ardından ise turuncu-lacivertlilerin teknik direktörü Abdullah Avcı ile Malatyasporlu futbolcu Adem Büyük arasında bir gerginlik yaşandı.

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Medipol Başakşehir, evinde E.Y. Malatyaspor ile karşılaştı. 1-1 berabere biten müsabakanın ilk yarısının sonunda ise turuncu-lacivertli takımın teknik direktörü Abdullah Avcı ile sarı-kırmızılı futbolcu Adem Büyük arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Hakemin bitiş düdüğüyle birlikte her iki takımın oyuncuları ve teknik ekibi soyunma odasına yönelmişken, sporcu tünelinin girişinde Abdullah Avcı ve Adem Büyük arasında sözlü tartışma oldu. Araya girenlerin müdahale etmesiyle bu gerginlik büyümeden yatıştırıldı.  

Edin Visca 3. golünü attı

Medipol Başakşehir, Süper Lig’in 7. haftasında sahasında Evkur Yeni Malatyaspor 1-1 berabere kaldı. Bu maçta takımının tek golünü atan Edin Visca, bu sezon ligdeki gol sayısını da 3’e çıkarmış oldu.
Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Medipol Başakşehir, evinde karşılaştığı E.Y Malatyaspor 1-1 berabere kaldı. Zorlu mücadelede takımının tek golünü atan isim olan Edin Visca, bu sezon ligdeki gol sayısını 3’e çıkardı. Boşnak futbolcu, diğer gollerini ise Akhisarspor ve Antalyaspor ağlarına bırakmıştı.
Visca’nın 3 tane de asisti bulunuyor.

Başakşehir bu sezon ilk kez turkuaz formayla

Süper Lig’in 7. hafta maçında sahasında Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşan Medipol Başakşehir, bu sezon ilk kez bir maça alternatif turkuaz formasıyla çıktı.
Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Medipol Başakşehir, sahasında Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşıyor. Önümüzdeki hafta deplasmanda karşılaşacakları zorlu Fenerbahçe maçı öncesi mutlak 3 puan hedefleyen turuncu-lacivertliler, Malayta mücadelesiyle birlikte bu sezon bir ilki de yaşamış oldu. Başakşehir, bu sezon ilk defa bir maça alternatif turkuaz formasıyla çıktı.  

Abdullah Avcı: “Oyun disiplinine sadık kalmaya çalıştık”

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı maç boyunca oyun disiplinine sadık kaldıklarını söyledi.
Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Medipol Başakşehir evinde Evkur Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bu oyunların çok zor olduğunu belirterek, “Ligi takım savunmasını en iyi yapan, kenarlara oynayan, oyun opsiyonları diegonal paslar yapan bir takım. Bunla beraber biz topa sahip olup rakibimizin arasına 3’lü ve 4’lüyü nasıl koyacağız diye baktık. Bazen pas açılarında yanlışlık yapıyoruz. Duran top ilk pozisyon. Korner bile çok enteresan bir şekilde yoktu. Alanını boşaltırsan erken yediğimiz bir gol var. Oyun disiplinine sadık kalmaya çalıştık. 2. yarı gene baskılı olduk. Kaybettiğimiz yerde verdiğimiz tepkiler çok iyiydi. Biraz daha iyi yapabilirdik. Bu maçlarda öne geçmek çok önemlidir. 1-0’da öne geçsen rakip kolay kolay açılmaz. En fazla ceza sahası içine girdiğimiz maç bu oldu. Sprint fazla attık rakipten. Sonuçta her maç bu ligimizde kolay değil. Takım savunmasını iyi yapıyorlar. Ona rağmen pozisyonlar bulduk. Kazanmak istiyorduk kazanamadık. Oyuncularımın iyi niyeti ve oyunu çevirme arzusu son derece iyiydi. Onları ve rakibi tebrik ediyorum” dedi.

“Adem Büyük benim muhatabım değil” 

Adem Büyüğün hiçbir zaman muhatabı olmadığını söyleyen Avcı, “Hiçbir şekilde de olmadı. 10 senedir bu ligde kimin ne olduğunu herkes biliyor. Geçen sene Malatya lig maçı ve hazırlık maçında yaptıklarından dolayı özür dileyen bir oyuncudan bahsediyoruz. Onun bu şekilde konuşması yanlış. Ne yaparsak söyleriz lafımızın arkasındayız” ifadelerini kullandı.

“Zaman zaman pas opsiyonlarını kullanamadık” 

Zaman zaman oyunda pas opsiyonlarını kullanamadıklarını anlatan Abdullah Avcı, “Süre ilerleyince kaygı başlayabiliyor. Yüzde yüz memnun değilim ama çevirme arzularından memnunum. Oyun içerisinde bazen istediğinin tamamı uygulanmayabilir. Visca’nın belkide ilk kafa golü. Bu aksiyonlar futbolun güzelliğini sağlar. Bazen istemediğim şekilde de olumlu olumsuz sana dinebiliyor. Maksimum halde sahada kalmaya çalışan takımız” şeklinde konuştu.

“Oyun anlamında çok fazla sallanmıyoruz” 

Oyun anlamında çok fazla sallanmadıklarını dile getiren Avcı, “Planları olan lehine çeviren bazen çeviremeyen belli bir standartı olan takımız. 7 maç tek bir mağlubiyet aldık. Onun dışında 4 galibiyet 2 beraberliğimiz var. Fenerbahçe domine taşlarından bir tanesi Büyük takımlar bu dalgalı süreçleri zaman zaman ge
çirebiliyorlar. Fenerbahçe takımı çok kötü diyemeyiz. Biz Fenerbahçe’ye son 4 senedir hep böyle çıkış maçları gibi düşünülüyor. O maçlarda nasıl plan oluyor bu hafta itibariyle oyun ve atmosfer itibariyle hazırlanacağız” dedi.  

REKLAM ALANI 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.