Dolar 32,3290
Euro 35,0804
Altın 2.292,31
BİST 8.982,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

ÖZET İZLE | Ankaragücü 0 – 1 Antalyaspor özet izle goller izle | Ankaragücü maçı özet İZLE

ÖZET İZLE | Ankaragücü 0 – 1 Antalyaspor özet izle goller izle | Ankaragücü maçı özet İZLE
A+
A-
2 Ekim 2018 17:48

Ankaragücü – Antalyaspor özet izle… Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Ankaragücü ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. Mücadele Antalyaspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Osmanlı Stadı’nda oynanan karşılaşmayı hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetti. 

KARŞILAŞMANIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Ankaragücü  0 – 1  Antalyaspor

Maçtan dakikalar 

5. dakikada Antalyaspor gole çok yaklaştı. Hakan Özmert’in şutunda top direkten dönerek kaleci Hopf’da kaldı.
19. dakikada sol kanattan duran top kazanan Antalyaspor’da topun başına Hakan Özmert geçti. Özmert’in ceza sahasına gönderdiği top doğrudan ağlara gitti. 0-1
24. dakikada kaptığı topla ceza sahası yayına kadar ilerleyen Mokhtar’ın şutunda kaleci Boffin topu güçlükle kornere çeldi.
28. dakikada topla birlikte ceza sahası giren Doukara’nın şutunda top kaleci Hopf’tan döndü.  

63. dakikada Bifouma’nın pasıyla ceza sahasına giren El Kabir’in şutunda top direğin hemen üstünden dışarı çıktı.

66. dakikada kontratağa çıkan Ankaragücü’nde topu alan İlhan Parlak pasını Bifouma’ya aktardı. Bifouma’nın ceza sahası yay üzerinden vurduğu düzgün şutta kaleci Boffin topu güçlükle oyun alanına çeldi. 

68. dakikada üst üste atak yapan MKE Ankaragücü bir kez daha gole çok yaklaştı. Bifouma’nın sağ kanattan açtığı ortada 6 pas üzerinde müsait pozisyonda bulunan İlhan Parlak’ın kafa vuruşunda kaleye doğru yönelen topu kaleci Boffin güçlükle oyun alanına çeldi. 

REKLAM ALANI 8

87. dakikada Cerci’nin ceza sahası içine açtığı ortada topa yükselen Faty’nin kafa vuruşunda top direğin dibinden dışarı çıktı.

Stat: Osmanlı Stadı
Hakemler: Tugay Kaan Numanoğlu, Süleyman Özay, Hakan Yemişken
MKE Ankaragücü: Hopf, Yalçın Ayhan, Sedat Ağçay, Mehmet Sak, Alihan Kubalas, El Kabir, Bifouma (Cerci dk. 83 ?), Faty, Putsila (İlhan Parlak dk. 59), Erdem Özgenç, Mokhtar (Kenan Özer dk. 59)
Yedekler: Altay Bayındır, Korcan Çelikay, Mahmut Akan, Kehinde, Erdem Şen, Moulin, Kaan Uykur
Teknik Direktör: İsmail Kartal
Antalyaspor: Boffin, Diego Oliveira, Maicon Marques (Harun Alpsoy dk. 78), Doğukan Sinik (Serdar Özkan dk. 86 ?), Yekta Kurtuluş (Danilo dk. 69), Grando, Cissokho, Celustka, Sangare, Doukara, Hakan Özmert
Yedekler: Ferhat Kaplan, Osman Çelik, Drole, Ozan Özenç, Salih Dursun, Musa Nizam, Bahadır Öztürk
Teknik Direktör: Bülent Korkmaz
Gol: Hakan Özmert (dk. 19) (Antalyaspor)
Sarı kartlar: Faty (MKE Ankaragücü), Danilo, Hakan Özmert, Boffin, Celustka, Grando (Antalyaspor)  

 İsmail Kartal: “Futbol şansı bugün yanımızda değildi”

 MKE Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, 1-0 yenildikleri Antalyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Futbol şansı bugün yanımızda değildi” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında MKE Ankaragücü evinde Antalyaspor’u konuk etti. Mücadeleden 1-0 mağlup ayrılan MKE Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kartal, “Bugün sahaya sakat ve cezalı oyuncularımızdan yoksun çıktı. Rakibi iyi analiz ederek iyi çalıştık. Maç boyunca oyunu elinde tutan kazanmak isteyen Ankaragücü vardı. Duran toptan bir gol yedik. Rakibin bile belki beklemediği bir şekilde gol oldu. Bunu korumak için maç sonuna kadar savunma iç güdüsüyle sahada mücadele ettiler” ifadelerini kullandı.

“Kaybettiğimiz için üzgünüz” 

Baskılı oynayarak pozisyon bulduklarını belirten Kartal, “Bu kadar istekli oynamamıza rağmen maçın sonucu bu olmaması lazımdı. Kaybettiğimiz için üzgünüz. İlk defa sahada oynayan arkadaşlarımız vardı. Futbol şansı bugün yanımızda değildi. Bundan sonraki maçları düşünerek çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“Hakem ile ilgili değerlendirmeyi MHK yapmalı” 

Hakem ile ilgili Kartal, “Bunun değerlendirmesini kamuoyu ve Merkez Hakem Kurulu (MHK) yapmalı. Bir şey söylediğimiz zaman ceza alıyoruz. Bazı şeylerin bu kadar basit olmaması lazım. Maç geride kaldı. Onun için söylenecek bir şey yok. Bugün hak eden bizdik” değerlendirmesini yaptı.  

Bülent Korkmaz: “Bizim için önemli olan 3 puandı”

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, 1-0 yendikleri MKE Ankaragücü maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Bizim için önemli olan 3 puandı” dedi. 

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Antalyaspor, Başkent temsilcisi MKE Ankaragücü’ne konuk oldu. Mücadeleden 1-0 galip ayrılan Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz maç ile ilgili gazetecilere değerlendirmelerde bulundu. Korkmaz, “Öncelikle oyuncularımı tebrik ediyorum. Ankaragücü zaten çok koşan ve mücadele eden bir takım. Onlara ayak uydurmamız lazımdı ve bunu da yaptık. Oyuncularım müthiş mücadele etti ve gol yemeden bitirdik. Buda çok önemliydi. Çok etkili ve hızlı hücumlarımız vardı. 2. golü de bulabilirdik. Bizim için önemli olan 3 puandı. Farklı bir oyuncu grubuyla çalışıyorum. Birbirine saygısı ve sevgisi olan bir oyuncu grubuyla çalışıyorum” ifadelerini kullandı.  

Hakem Tugay Kaan Numanoğlu’nun ilk Süper Lig maçı

Spor Toto Süper Lig’in 7. hafta mücadelesinde Ankaragücü-Antalyaspor maçını yönetecek olan Tugay Kaan Numanoğlu ilk kez Süper Lig’de düdük çaldı.

Süper Lig’de bu hafta oynanacak maçların hakemleri açıklandı. Ankaragücü – Antalyaspor maçını yönetecek olan Tugay Kaan Numanoğlu Süper Lig’de ilk bir karşılaşma yönetti. Bu sezon Atiker Konyaspor-Bursaspor, Demir Grup Sivasspor-Aytemiz Alanyaspor, Aytemiz Alanyaspor-Göztepe, Medipol Başakşehir-Antalyaspor ve BB Erzurumspor-Ankaragücü mücadelelerinde 4. hakem olarak görev yapan Yalova bölgesi hakemi ilk kez ligde düdük çalacak. 

REKLAM ALANI 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.