Dolar 32,3281
Euro 35,0599
Altın 2.296,43
BİST 9.012,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

Otomobilde kanlar içinde bulundu

Otomobilde kanlar içinde bulundu
A+
A-
27 Eylül 2018 19:57

Edinilen bilgilere göre olay, TEM Otoyolu’nun Çorlu yakınlarında gişeler mevkiinde meydana geldi. İstanbul yönünden Edirne yönüne giden sürücüler gişelere yakın bölgede bir aracın bariyere çarpmış olarak durduğunu gördü. Durumun bildirilmesi ile olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipleri yaptıkları kontrolde araç içerisinde kanlar içinde bulunan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. 

Cesedin Hasan Kara’ya (59) ait olduğunu tespit eden jandarma ekipleri otomobilde yaptıkları aramada bir adet boş kovan ve bir de tabanca buldu. 

Jandarma ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Hasan Kara’nın cansız bedeni incelenmek üzere Çerkezköy Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. 

Serdar Şahin
 

REKLAM ALANI 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.