Dolar 32,3733
Euro 34,9950
Altın 2.325,67
BİST 9.091,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Orhan Kaynak: 'Ben her maçta deplasmanı yaşıyorum'

Orhan Kaynak: 'Ben her maçta deplasmanı yaşıyorum'
A+
A-
30 Eylül 2018 12:09

Spor Toto 1. Lig’in 7. haftasında Denizlispor ile deplasmanda karşı karşıya gelen Elazığspor ikinci yarıda yediği 3 golle sahadan 3-0 yenik ayrıldı. Maçın ardından düzenlediği basın toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulunan Kaynak, hakemleri eleştirdi. Kaynak şunları söyledi:

“Bugün maça başlarken mutlaka puan alacağız diye geldik buraya, mutlaka alacaktık, alabilecek kapasitemiz ve güvenimiz vardı. İlk yarıda da istediğimiz taktik anlayışıyla iki tane çok net pozisyonlar yakaladık. Bizim sorunumuz zaten gol atmakta. Pozisyonlara girmekte zorlanıyoruz, girdiğimiz pozisyonları mutlaka atmamız lazımdı. İkinci yarı anlamsız bir şekilde hakemin verdiği, vermediği kararlarla maçın gidişatı bir anda değişti. Keşke 11-11 devam etseydi oyun, bir sıkıntı yaşamayacaktık.

Biz buradan puan alacağımızı düşünüyorduk, verdiği vermediği faul ile hem oyuncular gerildi, sarı kart gördü, arkasından kırmızı kart gördü. Biz sahayı 11 kişi bitirmek zorundayız. Çünkü oyuncu sayımız çok düşük zaten, bunun için çoğu maçlarda ayakta kalmaya çalışıyoruz. Bugün iki gün önce değişti hakem, niye değişti? Sakatlık var dendi, Özgüç hoca geldi. Zaten içeride-dışarıda her maçta deplasman yaşıyorum. Bu kadar da basit hatalarla, ille de rakibe penaltı vermek zorunda değil, bir tarafa yönlenmesi için oyunun. Orta sahada iki tane ters karar oyuncuların psikolojisini oldukça bozuyor, dengesini oldukça bozuyor. Aynı şekilde bize vermediği faulle üstünde sarı kart göstermediği gibi aynı şekildeki faule biz sarı kart görebiliyoruz, yani anlamsız. Bir düşünmek lazım, bence Merkez Hakem Kurulu’nun (MHK) bu maçı incelemesi lazım.”

Kaynak bir gazetecinin, “Karşılaşmada şaibe mi var?” sorusunu yanıtlayarak, “Şaibe değil ama hakemler takdir haklarını genelde ev sahibine kullanıyorlar ama ben yaşayamıyorum bunu, ev sahibi üstünlüğünü içerideki maçlarda göremiyorum” diye konuştu.  

Ali İbileme – Gökten Ceylan

 

REKLAM ALANI 8
REKLAM ALANI 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.