Dolar 32,3256
Euro 35,0914
Altın 2.298,82
BİST 8.983,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

Narkotik operasyonunda biri polis 12 kişi tutuklandı

Narkotik operasyonunda biri polis 12 kişi tutuklandı
A+
A-
16 Şubat 2019 15:24

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonların yaklaşık 3 ay boyunca ekiplerin yaptığı teknik ve fiziki takibini ardından gerçekleştirildiği belirtildi. Ekipler kente uyuşturucu madde sevkiyatı yapan ve satan şahısların adreslerini tespit ettikten sonra harekete geçerek operasyon başlattı. Kent merkezi ve Honaz ilçesinde belirlenen adreslere özel harekat polisi destekli eş zamanlı operasyon yapıldı. Polis bazı adreslere koçbaşı ve balyoz kullanarak girdi. Baskınlarda aralarında kadınlarında bulunduğu toplam 12 kişi gözaltına alındı. Operasyonda polis girdiği evlerde zehir tacirlerinin uyuşturucu ve kullanma düzeneklerini saklamak için kaldıkları evlerde odaların kilitledikleri kapılarda kırılarak açıldı.

Polis operasyonlarda dronede kullandı

Polis şahısların evleri ile araçların da narkotik köpeklerinin de yardımı ile arama yaptı. Aramalarda bir aracın vites kutusunun içerisine çorap içinde gizlenmiş metanfetamin isimli uyuşturucuyu narkotik köpekleri buldu.

Operasyonlarda 203 gram eroin, 79 gram metamfetamin, 5 gram esrar, 14 adet ecstasy hap, 35 adet sentetik uyuşturucu hap, 4 adet tüfek, 2 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi. Ayrıca operasyonda uyuşturucu madde ticaretinden kazanıldığı değerlendirilen 4 bin 130 TL’ye de el konuldu. Operasyon sonrası adliyeye sevk edilen 3’ü kadın 12 kişi sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı. Tutuklanan şahıslar arasında bir polisin olduğu da öğrenildi. Polisin, çeteye bilgi sızdırdığı öğrenildi. Operasyonda drone ile de görüntü alınarak şahısların kaçışları ve uyuşturucu maddelerin yok edilmesinin önüne geçildi.  

Gökten Ceylan

REKLAM ALANI 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.