Dolar 32,3744
Euro 34,9769
Altın 2.326,12
BİST 9.067,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Müzikseverler birbirinden ünlü sanatçıların konserleriyle müziğe doyacak

Müzikseverler birbirinden ünlü sanatçıların konserleriyle müziğe doyacak
A+
A-
16 Ağustos 2018 18:59

Turkcell ’in bir klasik hale gelen ‘Yıldızlı Geceler ’ konserleri bu yıl Harbiye Açıkhava Sahnesi ’nde Poll Production organizasyonuyla müzikseverlerle buluşacak. Türkiye’nin en ünlü ve prestijli sahnelerinden biri olan Harbiye ’de yıldız sanatçılar, 30 Ağustos-9 Eylül tarihlerinde İstanbullu müzikseverlerle buluşacak. Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi ’ndeki yıldız yağmuru Volkan Konak ’la başlayacak ve sırasıyla Manuş Baba, Cengiz Kurtoğlu-Hakan Altun, Edis, Berkay, Serdar Ortaç, Koray Avcı, Mehmet Erdem&Rubato ve Dostları, Hakan Altun, Serkan Kaya ve Zara ile devam edecek. 

‘Turkcell Yıldızlı Geceler ’ fizy ile müzikseverlerin ayağına gelecek 

Ayrıca, Türkiye ’nin dijital müzik platformu fizy ise konsere gidemeyenlere özel bir sürpriz hazırlıyor. Sürpriz sayesinde ‘Turkcell Yıldızlı Geceler ’ fizy ile müzikseverlerin ayağına gelecek. Bu sayede müzik tutkunları hayranı oldukları sanatçılarla fizy üzerinden bir araya gelerek, konserin heyecanını ve coşkusunu doyasıya yaşayabilecek. En sevdikleri şarkıcıların ilk üç şarkısını fizy ’den canlı olarak izleyebilecek.

‘Turkcell Yıldızlı Geceler ’ konser programı şöyle;
30 Ağustos – Volkan Konak
31 Ağustos – Manuş Baba
1 Eylül – Cengiz Kurtoğlu ve Hakan Altun
2 Eylül – Edis
3 Eylül – Berkay
4 Eylül – Serdar Ortaç
5 Eylül – Koray Avcı
6 Eylül – Mehmet Erdem&Rubato ve dostları
7 Eylül – Hakan Altun
8 Eylül – Serkan Kaya
9 Eylül – Zara  

REKLAM ALANI 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.