Dolar 32,3234
Euro 35,0716
Altın 2.282,24
BİST 9.009,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 16°C

Kayserispor'da 3 puan hesabı

Kayserispor'da 3 puan hesabı
A+
A-
24 Ağustos 2018 23:30

Kayserispor ile Yeni Malatyaspor 3. kez karşılaşacak. İlk kez geçtiğimiz sezon Süper Lig ’de karşılaşan iki takım arasındaki maçlarda konuk takımın üstünlüğü var. Kayseri ’deki maçı tek golle kaybeden Kayserispor, deplasmanda da 3-2 mağlup olmuştu. Lige iyi başlangıç yapan rakibine karşı üstünlük kurmak isteyen Kayserispor’da tek eksik var. Sakatlığı bulunan Varela’nın yerine Bilal’i oynatmayı planlayan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, sol bek Sakıb ile Atila arasında da kritik bir seçim yapacak. Ligin ilk 2 haftasında istenilen performansı sergileyemeyen Sakıb’ın yedekler arasında olma ihtimali de var. Teknik Direktör Sağlam, bunun dışında kadroda bir değişikliğe gitmek istemiyor.

“3 puan şart” 

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, “Bu sezon her maç çok önemli. Başarı çıtasını yüksek tutmak isteyen bir ekip olarak tüm maçları ciddiye alıyoruz. Bugün oynayacağımız Yeni Malatyaspor maçı da bizim için zorluk derecesi yüksek maçlardan bir tanesi. 6 puan değerinde bir müsabaka. Sahamızda oynayacak olmamız bizim için avantaj. Taraftar desteği ile 3 puanı almak ve ligdeki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. 3 puan bizi oldukça güzel bir noktaya taşır. İlk 3 haftada 7 puana ulaşmak çok ciddi bir adım. Bunun bilincinde sahaya çıkacağız ve taraftarımızın desteği ile 3 puanı alacağımızı umut ediyorum, istiyorum. Futbolcularım da aynı şekilde son derece istekli ve hırslı” yorumunda bulundu.

Yüksel Yıkılmaz
 

REKLAM ALANI 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.