Dolar 32,3698
Euro 35,0047
Altın 2.326,10
BİST 9.092,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 18°C

HAVUZBAŞI KENT MEYDANI MAVİ BEYAZA BÜRÜNDÜ

HAVUZBAŞI KENT MEYDANI MAVİ BEYAZA BÜRÜNDÜ
A+
A-
17 Temmuz 2020 17:05

Erzurumspor coşkusu bundan böyle Havuzbaşı Kent Meydanı’nda da yaşanacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, taraftarlara sözünü verdiği Erzurumspor temalı kent meydanı düzenlemesini gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, meydandaki tüm merdivenleri mavi-beyaz renklerle donattı. Daha önce B.B. Erzurumspor’un isminin ve logosunun yerleştirildiği meydanda son olarak merdiven düzenlemesi de yapıldı. Baştan aşağı mavi-beyaz renklerle boyanan merdivenler, Havuzbaşı Kent Meydanı’na görsel bir güzellik katarken, düzenleme sonrasında taraftarlar fotoğraf çekilmek için meydana adeta akın etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Erzurumspor temalı kent meydanımız şehrimize ve taraftarlarımıza inşallah şampiyonluk armağanı olsun” dedi.

“ERZURUMSPOR AYRI BİR RENK, AYRI BİR ATMOSFER”

Aynı zamanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un Onursal Başkanı olan Mehmet Sekmen, Erzurum’un esasen bir futbol şehri olduğunun altını çizerek, “Zemheride bile takımını desteklemekten geri durmayan bir camiayla ancak iftihar edilir” diyerek, Erzurumspor’un da bu şehir için marka bir değer olduğunu kaydetti. Şehre bu yönüyle de dinamizm kazandırmak için ellerinden geleni yaptıklarını vurgulayan Başkan Sekmen, “Bu inanç ve anlayış sayesinde şehrimize üst üste üç şampiyonluk kupası kazandırdık. Allah’ın izniyle dördüncü kupayı da, cumartesi günü kaldıracağız. İlaveten Erzurumspor’umuz sadece bu şehir için değil, Türk futbolu için de ayrı bir renk ve ayrı bir atmosferi ifade ediyor. Dolayısıyla yaptığımız bu meydan düzenlemesi sayesinde şehrimizdeki Erzurumspor farkındalığını çok daha üst düzeye taşımış olacağız. Bundan böyle mavi beyaz coşkuyu bu meydanda yaşayacak, takımımızı bu meydanla özdeş hale getireceğiz” diye konuştu.  Öte yandan Başkan Sekmen, cumartesi günü oynanacak sezonun son ve aynı zamanda şampiyonluk maçı olacak Ümraniyespor karşılaşması öncesinde mavi beyazlı ekibe başarı dileklerini iletmeyi de ihmal etmedi.

REKLAM ALANI 5
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.