Dolar 32,5222
Euro 34,7276
Altın 2.490,25
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C

GÜLPERİ son bölüm İZLE, GÜLPERİ 7. bölüm İZLE , GÜLPERİ YENİ BÖLÜM İZLE (Show TV, Puhu, YouTube İZLE

GÜLPERİ son bölüm İZLE, GÜLPERİ 7. bölüm İZLE , GÜLPERİ YENİ BÖLÜM İZLE (Show TV, Puhu, YouTube İZLE
A+
A-
2 Kasım 2018 02:07

GÜLPERİ CANLI İZLE, GÜLPERİ 7. bölüm İZLE , GÜLPERİ YENİ BÖLÜM İZLE (Show TV, Puhu, YouTube İZLE

Gülperi son bölümüyle yine süprizlerle dolu olacak… Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in paylaştığı dizinin büyük bir hayran kitlesi oldu. Sevilen dizi Gülperi‘nin son bölümünde Gülperi bıçaklanmıştı. Ailesiyle bir araya gelebilmek için mücadele eden Gülperi yine zorlu bir yola giriyor. Çocuklarını korumak için zorlu bir seçim yapmak zorunda kalan Gülperi’yi neler bekliyor? Gülperi’yi bekleyen yeni tuzak ne? İşte Gülperi 7. bölüm ve tüm detayları…

GÜLPERİ 7. BÖLÜM HD TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Gülperi Son Bölümde Neler Yaşandı?

Gülperi 6. Bölümünde; Gülperi Hasan’ın özgürlüğü ve mutluluğu için ondan vazgeçme kararı alıp, kendisini en kötü duruma yani Hasan’ı kaybetmeye hazırlamıştır. Hasan’ın ise kafasında başka bir plan vardır ve bu durum herkesin hayatını değiştirecektir. Kadir, Şeyma’nın kendisinden gizlediği her şeyi öğrendikten sonra çok sinirlenir ve yeni bir karar alır. Herkesin yaptıklarının bedeli ödemesini isteyen Kadir, gençlik anılarını hatırlamaya ve hayatında yaptığı tercihleri sorgulamaya başlar. Bedriye, üzerinde kurulan evlilik baskısına kendince kesin bir çözüm getirmeye çalışır. Gülperi hala aile olabilmek için tüm gücüyle çabalarken, bir yandan da bu uğurda çocuklarını korumak için hayatını tehlikeye sokacak bir olayla karşılaşır.

Gülperi Yeni Bölümde Neler Olacak?

Bıçaklanan Gülperi’nin apar topar hastaneye kaldırılır… Kadir, bir kez daha Yakup’un karşısına çıkıyor. Can annesi için gözyaşları içinde dua ederken, Ali’ye öfkesi giderek büyüyen Hasan durdurulamıyor. Bedriye hasta yatağında Ali’nin babası tarafından tehdit edilirken, yaşam savaşı veren Gülperi’ye neler olacağı merakla bekleniyor.

REKLAM ALANI 8

GÜLPERİ OYUNCU KADROSU VE KONUSU

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in paylaştığı dizide oldukça deneyimli oyuncularla beraber, ilk defa ekranlarda gördüğümüz yeni yüzleri izliyoruz.

Nurgül Yeşilçay


 

GÜLPERİ ÇETİN (NURGÜL YEŞİLÇAY)
Ege’nin küçük bir kasabasında doğup büyüyen Gülperi büyük hayallere sahiptir. Baba baskısından kurtulmak için genç yaşta aşık olduğu Eyüp’le kaçarak evlenir. Bambaşka bir şehirde hiç alışık olmadığı bir kültürün içinde bulur kendini. Mutlu evliliğinde üç çocuk sahibi olur ama eşinin ailesi tarafından hep bir yabancı olarak görülür. Eyüp’ü kaybettiklerinde ise düşman bellenir. Gülperi çocukları için hayata tutunur. Yaşadığı bütün zorluklara onlar için katlanır. Büyük bir iftira sonrası çocukları da elinden alınır. Sürülür. Bir kez daha bambaşka bir şehirde yalnız ve yabancı olarak ayakta kalmaya çalışır. Gülperi’nin tek amacı çocuklarını geri almaktır. Oysa çocuklarının ondan çoktan vazgeçtiğinden asla anneleriyle bir hayat düşlemediklerinden habersizdir. Artık çocukları için bile bir yabancıdan farksızdır. Çocuklarından asla vazgeçmeyen Gülperi’yi hem Taşkın ailesiyle hem de çocuklarıyla büyük bir savaş beklemektedir.

Timuçin Esen


KADİR AYDIN (TİMUÇİN ESEN)
Ailenin en büyük çocuğu olarak dünyaya gelen Kadir’in hayatı babasının onları terk etmesiyle alt üst olmuştur. O gün babası gibi biri olmayacağına dair kendisine söz verir. Ne olursa olsun ailesini yüz üstü bırakmayacaktır ve bir gün baba olursa çocuğunu asla parçalanmış bir ailede büyütmeyecektir. Bir başına üç çocuğu büyütmek zorunda kalan annesine en büyük desteği Kadir vermiştir. Kardeşlerine hem abilik hem babalık yapar. Çok başarılı bir avukattır. Fakülte yıllarında tanıştığı Şeyma ile evlidir. Artemis adında bir kızı vardır. Kızı ile muhteşem bir ilişkiye sahiptir. Karısıyla yaşadığı sorunları kızı için görmezden gelemeye çalışır. Çünkü asla kendi babası gibi olmayacak ve ne olursa olsun ailesini parçalamayacaktır. Ama hayat sürprizlerle doludur ve Kadir’i kendi doğrularıyla karşı karşıya getirir. Kızının mutluluğu ile kendi mutluluğu arasında bir seçim yapmak zorunda kalacağından habersizdir. 

Burak Dakak

Anne ve babasına sevgiyle bağlı olan Hasan, babası Eyüp’ün kaybının ardından kendisini ailenin babası yerine koyar. Artık annesi ikizi Bedriye ve küçük kardeşi Can ona emanettir. Sülalenin büyük erkek torunu olduğu için dedesi Yakup ve babaannesi Fatma tarafından şımartılan Hasan annesine atılan iftira sonrası büyük bir sarsıntı yaşar. Gülperi namuslarını kirletmiş aileye ihanet etmiştir. Bu olaydan sonra içindeki anne sevgisini söküp atmaya karar verir. Gülperi artık onun annesi değildir. Kardeşlerine ve kendisine kol kanat geren dedesine bağlılığı ve hayranlığı gün geçtikçe artar. Bir gün her şeyin ona kalacağından emin olan Hasan dedesi gibi olmaya çalışır. Güçlü bir ailenin büyük torunu olmanın ayrıcalıklarından sonuna kadar faydalanır. Dedesinin krallığının şımarık şehzadesi olarak keyfine bakarken Gülperi’nin onları almak için gelişi Hasan’ı çok öfkelendirir. Gülperi’yi anne olarak kabul etmesi imkansızdır ondan nefret eder. Tıpkı Bedriye gibi yeniden Yakup Taşkın’ın kanatları altına girmek ve Gülperi’yi hayatlarından çıkarmak için yapmayacağı şey yoktur. 

REKLAM ALANI 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.