Dolar 32,3697
Euro 34,9552
Altın 2.325,66
BİST 9.080,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Parçalı Bulutlu
Erzurum
13°C
Parçalı Bulutlu
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL yüzünü gösterdi

Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL yüzünü gösterdi
A+
A-
11 Eylül 2018 13:16

Hakkında birçok iddianın internetnette dolaştığı Google’ın yeni akıllı telefonlarının resmi olarak tanıtılmasına az bir süre kaldı. Pixel ailesine yeni katılacak olan Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL, ABD’deki faaliyet gösteren Federal İletişim Komisyonu (FCC) belgelerinde göründü.

Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL yüzünü gösterdi: Telefonlarla ilgili birçok bilgi ortaya çıkmış olsa da (mesela kutu açılım videosu)  FCC dökümanlarının da yayınlanması telefonun nsatışa hazır olduğu anlamına geliyor. Komisyona gönderilen başvurular telefonun piyasaya sürülmeden önceki son adım olarak biliniyor.

Dökümanlarda görünen bilgiye göre Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL kendi FCC ID numarasına sahip. Google daha önce OEM üreticilerin bilgilerini veriyordu. Yapılan değişiklik ile Pixel 3 ailesinin kendi FCC ID numarası verilmiş oldu.

Daha önceki sızıntılara ek olarak Pixel 3 ailesinde kablosuz şarj özelliğinin geleceği di ortaya çıktı. Pixel 3 ve Pixel 3 XL’de “WPC Şarj Modu” bulunacak ve bu da cihazın arka yüzünün cam malzemeden üretildiği anlamına geliyor Ayrıca, Pixel 3 ve Pixel 3 XL ABD’deki kullanıcılar için Genişletilmiş menzilli LTE servislerini destekleyecek.

Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL ne zaman tanıtılacak? Henüz resmi bir açıklama gelmese de Google’ın resmi telefon modelleri olan Pixel 3 ve Pixel 3 XL’in ekim ayında tanıtılması bekleniyor. Özellikle kamera performansı ve doğrudan güncelleme almasıyla bilinen Pixel ailesinin bu yeni modelleri de sabırsızlıkla bekleniyor. Bu ailenin üyeleri resmi olarak Türkiye’de satılmıyor ve muhtemelen bu durum yeni modellerde de değişmeyecek.

REKLAM ALANI 8
REKLAM ALANI 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.