Dolar 32,3658
Euro 34,9484
Altın 2.325,25
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 14°C
Parçalı Bulutlu
Erzurum
14°C
Parçalı Bulutlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 18°C

GAÜ ’den ek tercihte burs imkanı

GAÜ ’den ek tercihte burs imkanı
A+
A-
12 Eylül 2018 13:14

KKTC’nin ilk üniversitesi olan Girne Amerikan Üniversitesi, 50. Yılına doğru ilerlerken, ilk yerleştirmelerde sunmuş olduğu; yüzde 50, yüzde 25 ve yüzde 20’lik ilk tercih burslarına ek olarak, GAÜ Hukuk Fakültesini ek yerleştirme ile tercih edecek öğrenci adaylarına, ilk üç tercihlerine yüzde 25 burs imkanı sağlıyor.
Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada, ek yerleştirmelerde GAÜ Hukuk Fakültesini; ilk 3 tercihlerinde bulundurdukları taktirde, yüzde 25 burs kazanacakları ifade edildi. Bunun yanında ilk tercihlerde sunmuş olduğu (Eczacılık ve Pilotaj Bölümleri hariç), ilk tercihe yüzde 50, ikinci tercihe yüzde 25, üçüncü tercihe yüzde 20 burs imkanınında devam ettiği belirtilen açıklamada, amaçlarının üniversiteye yerleşmeyen öğrenci kalmaması olduğu ve uluslararası eğitim fırsatından herkesin faydalanması olduğu vurgulandı.

Geleceğin adalet sağlayıcılarını bekliyor

Konuyla ilgili GAÜ Hukuk fakültesinden yapılan açıklamada ise, 2018-2019 Akademik yılı ile birlikte, yenilenen ve güçlenen akademik kadrosu ile bünyesine yeni öğrencileri bekledikleri belirtilirken, uyguladığı üst düzey eğitim sistemi ve kalitesi ile adından daha sık söz ettireceği ifade edildi. GAÜ Hukuk Fakültesinin, amaca ulaşmak için kullanılan yöntem bakımından farklılıklarının olduğu bildirilen açıklamada, kendi alanında donanımlı uzman akademisyenler ile, güven, düzen ve huzur içerisinde konumlandırılmış fiziki mekanlarda, sevgi ve ilgiyle yaklaştıkları öğrencilere; akademik ve idari kadroları ile her türlü sorunlarını karşılamaya yönelik disiplinli bir çalışma içerisinde oldukları söylendi. Ayrıca, öğrencilerin disiplinli, dürüst ve çalışkan gayretlerini ödüllendirmenin ise, en büyük amaçları olduğu vurgulandı.

Ayrıca, GAÜ Hukuk Fakültesi olarak; eğitim anlayışlarının; öğrencilerin, hukuk bilgilerini, hukuk bilinci ve hukuk ahlakı ile taçlandırdıkları bir eğitim olduğu belirtilen açıklamada, öğrencilerin, ailelerinden kendilerine emanet olduğu ve öğrenci memnuniyeti için ellerinden geleni yaptıkları ifade edildi.

 

REKLAM ALANI 8
REKLAM ALANI 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.