Dolar 32,3697
Euro 34,9815
Altın 2.326,16
BİST 9.090,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Parçalı Bulutlu
Erzurum
13°C
Parçalı Bulutlu
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Galatasaray Erzurumspor şifresiz CANLI İzle Az Tv idman Tv| GS Erzurum Maç Kaç Kaç?

Galatasaray Erzurumspor şifresiz CANLI İzle Az Tv idman Tv| GS Erzurum Maç Kaç Kaç?
A+
A-
29 Eylül 2018 14:59

GS Erzurum Şifresiz Canlı İzle Az Tv İdman Tv,  GS Erzurum maçı şifresiz izle, GS Erzurum canlı izle ve GS Erzurum canlı izleme linki gibi soruların cevapları internette aranan konuların arasında yerini alıyor. Futbolseverler en çok bu sorunun yanıtını merak ediyor. Önemli mücadele bu akşam saat 20.00’da beIN Sports ekranlarından şifreli ve canlı olarak yayınlanacak. Derbi maçını DIGITIURK PLAY üyeliğiniz varsa haberimiz üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz.Taraftarların en çok merak ettiği bir diğer konu olan mücadele bu akşam İdman TV ve AZ TV ekranlarından şifresiz ve canlı olarak verilecek mi? Konu ile ilgli tüm detaylara buradan ulaşabileceksiniz.

GALATASARAY ERZURUMPSOR MAÇ BİLGİ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Galatasaray ile BB Erzurumspor ligde ilk kez karşılaşacak

Galatasaray ile BB Erzurumspor, yarın oynayacakları maç ile birlikte tarihlerinde ilk kez resmi bir müsabakada karşı karşıya gelecek. 

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Galatasaray, yarın saat 20.00’de Türk Telekom Stadyumu’nda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile mücadele edecek. Şifre geride kalan 6 haftada sarı-kırmızılar; 4 galibiyet, 2 mağlubiyetle ikinci sırada yer alıyor. Mavi-beyazlılar ise 2 beraberlik, 4 mağlubiyetle son sırada bulunuyor. 

Tarihlerinde ilk resmi maç olacak 

Galatasaray ile BB Erzurumspor bugüne kadar hiçbir resmi maçta karşılaşmadı. Yarın oynanacak mücadele ile birlikte ilk kez resmi bir müsabakada birbirlerine rakip olacaklar. 

REKLAM ALANI 8

Galatasaray’a sahasında 22 maçtır kaybetmiyor 

Sarı-kırmızılılar ligde Türk Telekom Stadyumu’ndaki en son yenilgisini 2016-2017 sezonun 30. haftasında Kasımpaşa’ya karşı 3-1 skorla aldı. Cimbom’un bu müsabakanın ardından ligde sahasında bileği bükülmedi ve 22 karşılaşmada da mağlubiyet yüzü görmedi. Evinde geride kalan 22 lig maçında 21 galibiyet alan Aslan sadece 1 kez berabere kaldı. 

Terim’li Galatasaray evinde puan vermedi 

Teknik Direktör Fatih Terim, Galatasaray’ın tekrar başına geçtikten sonra ligde Türk Telekom Stadyumu’nda yenilgi yüzü görmedi. Terim öğrenciler oynadığı 12 karşılaşmada da 3 puan aldı. Sarı-kırmızılılar söz konusu müsabakalarında 8’inde de gol yemedi. 

Ligin en golcü takımı Galatasaray 

Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 6 haftada Galatasaray, attığı 14 golle bu alanda zirvede yer alıyor. Sarı-kırmızılılar bu 14 golün 11’ini sahada oynadığı maçlardaki kaydetti. Aslan’da golleri Eren Derdiyok (3), Garry Rodrigues (2), Emre Akbaba (2), Serdar (2), Onyekuru (2), Fernando (1) ve Sinan Gümüş (1) attı. Ayrıca ligin ilk haftasında deplasmandaki Ankaragücü karşılaşmasında Ankara ekibinden Bakary Kone kendi kalesine gol atmıştı. 

Belhanda’nın cezası bitiyor 

Ligin 4. haftasında Trabzonspor maçında kırmızı kart gören Galatasaray’ın Faslı futbolcusu Younes Belhanda, 3 maç müsabakalardan men cezası almıştı. Belhanda, Kasımpaşa, Akhisarspor karşılaşmalarında bu cezasını çekmişti. Yıldız futbolcu, BB Erzurumspor maçından sonra takımdaki yerini alabilecek. 

REKLAM ALANI 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.