Dolar 32,3310
Euro 35,0618
Altın 2.285,03
BİST 8.986,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

Galatasaray ’a Bursaspor maçında 1 puanı getiren golü 101 bin kişi izledi

Galatasaray ’a Bursaspor maçında 1 puanı getiren golü 101 bin kişi izledi
A+
A-
24 Ekim 2018 12:36

Turkcell’in taraftar uygulaması GollerCepte’de Spor Toto Süper Lig’in dokuzuncu haftasının en popüler golü Galatasaray’ın forveti Eren Derdiyok’tan geldi. GollerCepte uygulaması üzerinden Spor Toto Süper Lig’in dokuzuncu haftasında atılan toplam 14 gol, 347 bin kez izlenirken sarı-kırmızılılara Bursa karşısında 1 puanı getiren gol, 101 bin kez takip edildi. 

200 bin kişi izledi 

Geçen sezon toplamda 11 milyon 350 bin videoyu GollerCepte uygulaması sayesinde cep telefonlarından izleyen futbolseverlerin, bu hafta gol ve özetleriyle birlikte en çok takip ettiği karşılaşma da Galatasaray-Bursaspor maçı oldu. 1-1’lik beraberlikle tamamlanan mücadeleyi uygulama üzerinden 200 bin kişi izledi.

En çok izlenen video: 5 Detay 

Tüm operatörlere açık olan GollerCepte uygulaması üzerinden Süper Lig’in dokuzuncu haftasındaki karşılaşmalar gol ve özetleriyle 421 bin kişi tarafından takip edildi. Süper Lig maçları dışında GollerCepte uygulamasının en çok takip edilen videosu ‘5 Detay’ oldu. Bu video, uygulama üzerinden bin kişi tarafından izlendi.  

REKLAM ALANI 8
REKLAM ALANI 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.