Dolar 32,3679
Euro 34,9608
Altın 2.325,51
BİST 9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Parçalı Bulutlu
Erzurum
13°C
Parçalı Bulutlu
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 18°C

'Fenerbahçe maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz'

'Fenerbahçe maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz'
A+
A-
12 Ekim 2018 18:23

Spor Toto Süper Lig’in 9.haftasında sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Demir Grup Sivasspor karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Tamer Tuna yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Koordinasyon çalışmasının ardından çift kale maç ile antrenman sona erdi. Sakatlıkları devam eden Aoruna Kone, Serhiy Rybalka, Mert Hakan Yandaş ve Delvin N’Dinga antrenmana katılmadı. 

Kırmızı-beyazlı ekibin Brezilyalı oyuncusu Robinho basın mensuplarına yaptığı açıklamada Fenerbahçe maçının çok zor olacağını söyledi. İyi savunma yapmaları gerektiğini ifade eden başarılı futbolcu, “Morallerimiz yerinde, iyi motive olduk. Sonuç olarak biz galibiyetle, üç puanla ayrılmak istiyoruz” dedi.

“MENTAL OLARAK ÇOK GÜÇLÜYÜM” 

Son haftalarda artan performansının sorulması üzerine Robinho, “Bunun bir sırrı yok. Her gün antrenmanlarda çok çalışıyorum. Mental olarak da çok güçlüyüm. Zaten her şeyde mentale bağlıdır. Mental olarak ne kadar güçlü olursanız antrenmanda da o kadar verimli olursunuz. Performansıma buna borçluyum. Kafa olarak mental olarak Fenerbahçe maçına hazır olmam gerekiyor. Aslında ilk işim takıma yardım etmektir. Bu amaç içerisinde gol atmakta vardı ama ilk hedefim kazanmak ve takıma yardım etmek” ifadelerini kullandı.

“BAŞARILI OLDUĞUNUZ ZAMAN MİLLİ TAKIMLA ADINIZ GEÇİYOR”

Adının tekrar Brezilya Milli Takımı’yla anılmasına Sambacı, “Benim ilk hedefim Sivasspor’da mental olarak takıma yardım etmek, her şeyimi vermek, kazanmak tabi başardığınız zaman, gol attığınız zaman adınız bir yerde geçiyor sizden söz ediyorlar. Milli takım benden söz etmiş olabilir bunu da başarıya bağlıyorum” cevabını verdi. 

Uğur Yiğit – Veysel Korkmaz 

 

REKLAM ALANI 8

 

REKLAM ALANI 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.