Dolar 32,3122
Euro 35,1016
Altın 2.279,32
BİST 8.962,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 16°C

Fenerbahçe ’de Frey ve Reyes imzaladı

Fenerbahçe ’de Frey ve Reyes imzaladı
A+
A-
29 Ağustos 2018 16:16

Fenerbahçe ’de yeni transferlerden Michael Frey ve Diego Reyes için imza töreni düzenlendi. İmza töreninde konuşan Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, her iki transferin de kalıcı olduklarını ifade ederek, “Her ikisi de çok genç, çok değerlenecek iki isim. Haftalardır takıma katılmaları için çalışmalar yapıyoruz. Takıma katıldıkları için çok mutluyuz” dedi.

“Reyes ’in sakatlık haberlerine şaşırdım” 

Diego hakkında çıkan yalan haberlerin sayısından dolayı çok şaşırdığını söyleyen Comolli, “2015-2016 sezonunda Sociedad’ta oynarken toplam 38 maçın 31’inde yer almış, 2016-2017 sezonunda Espanyol takımında 38 maçın 34’ünde yer aldığını görebiliriz. Bu arada kalan 3-4 maçlık boşluk sebebi de Espanyol’un transferde geç kalmış olmasıdır. 2017-2018 sezonunda Porto’da yaptıklarına bakacak olursak toplam 48 maçın 47’sinde yer aldığını görebiliriz. Diego’nun sakat olduğu haberleri gerçeği yansıtmamaktadır” diye konuştu.

Diego Reyes: “Burada olmaktan mutluluk ve gurur duyuyorum” 

Fenerbahçe’de olduğunu için mutluluk ve gurur duyduğunu dile getiren Diego Reyes, “Cocu beni Dünya Kupası’ndan önce PSV ’ye istemişti. Kısmet Fenerbahçe ’ye oldu. Serbest oyuncuydum benim için en doğru yerin Fenerbahçe olduğunu biliyordum ve istediğim gerçekleştiği için çok mutluyum. Yanlış haberlerin nereden geldiğini bilmiyorum. Porto ile sözleşme yenilememe sebebim benim istememiş olmamdı. Mutlu olacağım, başarılı olacağım bir yerde oynamak istedim ve o yüzden buraya geldim. Porto’da bana görev verildiğinde oynuyordum. Oynamama sebebim hocanın tercihiydi. Avrupa’dan Meksika’dan çok teklif geldi ama ben Fenerbahçe ’yi tercih ettim. Çünkü burası oynamak istediğim tek kulüp. Fizik olarak kendimi hazır hissediyorum. Tamamen hazır olduğumu söyleyebilirim ama ilk 11’de ne zaman yer alacağımı hoca belirleyecek. İki pozisyonda da oynayabiliyorum, kendimi rahat hissediyorum. Bunun kararını zaman içinde hoca verecek. En çok istediğim şey bu takımla bu sene şampiyonluğu yaşamak” ifadelerini kullandı.

Michael Frey: “Diğer forvetlerden çok şey öğreneceğim” 

REKLAM ALANI 8

Michael Frey de transferinden mutluluk duyduğunu belirterek, “Diğer santrforlar çok yetenekli, kariyerlerine saygı duyduğum isimler. Onlardan çok şey öğreneceğimi düşünüyorum. Geçen sene çok gol attım. Çok koşan, savaşan, takım için mücadele eden bir santrforum. Çok yönlü bir oyuncuyum. Çift, tek santrfor oynadığım oldu. Santrfor arkasında da oldu. Hangi rolde oynayacağımın kararını hoca verecektir. Fenerbahçe çok büyük ve güzel bir kulüp. Avrupa ’da da bilinen bir kulüp. Buraya gelmemdeki en büyük sebep mücadeleyi seviyor olmam. Uyandığım her gün elimden geleni yapacağım. Hep beraber burada neler yapacağımı göreceğiz” şeklinde konuştu.  

Ozan Buğra Koşar – Mehmet Şirin Topaloğlu
 

REKLAM ALANI 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.