Dolar 32,3263
Euro 35,1256
Altın 2.296,88
BİST 9.051,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 16°C

Dünyanın En Zenginlerinin Kazancı Açıklandı! Amazon'un Kurucusu Saniyede Bin 250 Dolar Kazanıyor

Dünyanın En Zenginlerinin Kazancı Açıklandı! Amazon'un Kurucusu Saniyede Bin 250 Dolar Kazanıyor
A+
A-
29 Ağustos 2018 16:07

Forbes verilerine göre yapılan araştırmada geçen yılın en çok gelir elde eden kişilerinin saatlik kazançları dudak uçuklattı. Listenin tepesinde saatte yaklaşık 4.5 milyon dolar kazanan Amazon’un CEO’su Jeff Bezos var.

DÜNYANIN EN ZENGİNLERİNİN SAATTE NE KADAR KAZANDIKLARI AÇIKLANDI

Business Insider’ın her yıl mart ayında yayımlanan Forbes’un en zenginler listesinin 2017 ve 2018 versiyonları arasındaki fark çıkarılıp bir yıldaki saat sayısı olan 8 bin 760 ile bölünerek yapılan hesaba göre ortaya çıkan verilerde ilginç sonuçlar var.

BİRİNCİ SIRADA 4,5 MİLYON DOLAR İLE AMAZON’UN CEO’SU VAR

Amazon’un kurucusu ve CEO’su olan dünyanın en zengin kişisi Jeff Bezos, saatte yaklaşık 4.5 milyon dolar kazanıyor. Bu bedel, Amazon’da ortalama yıllık maaş olan 28 bin 500 dolardan 157 kat daha fazla.

TEKNOLOJİ MİLYARDERİ GERİDE KALDI

REKLAM ALANI 8

Saatte 1 milyon dolar ve üzeri geliri olanlar arasında Bezos’u takip eden ikili ise Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg ve Wal Mart’ın sahibi olan Walton ailesinden Alice Walton.

Elon Musk, Jack Dorsey, Meg Whitman gibi teknoloji dünyasının milyarderleri arasında yer alan ancak en zenginler sıralamasında Bill Gates, Carlos Slim, Amancio Ortega, Koch Biraderler’in oldukça gerisinde bulunan isimler ise geçen sene en çok kazananlar arasında.

LİSTEDE ÜNLÜLER DE VAR

Ünlüler listesinde ise George Clooney saatte kazandığı 27,283 dolar ile zirveden. Sıfırdan milyoner olan en genç Amerikalı olan Kylie Jenner ise 19 bin dolar ile Clooney’in arkasından geliyor.

Ellen DeGeneres, LeBron James, Taylor Swift ve Beyoncé ise listede saattlik dört basamaklı geliri olan diğer ünlüler arasında.



REKLAM ALANI 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.