Dolar 32,3234
Euro 35,0716
Altın 2.282,24
BİST 9.009,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 16°C

Donk: 'Fırsatı yakaladım ve golü attım'

Donk: 'Fırsatı yakaladım ve golü attım'
A+
A-
7 Ekim 2018 20:19

Galatasaray’ın tek golünü atan Donk, maç sonrası yaptığı açıklamada, “Öncelikle Sinan’ı tebrik ediyorum. İyi bir maç çıkardığını düşünüyorum. İki tane stoper ile boğuşmak kolay olmadı. Hocamızın bir taktik değişikliği oldu. Ben ve Maiconforvete geçti. Öyle olduğu zaman biraz daha hava toplarına daha fazla sahip olmaya başladık. Bende fırsatı yakaladım, gelen bir ortayı gole çevirdim. En önemlisi 3 puan almaktı. Bunu başardık” açıklamasını yaptı.

“Fırsatı değerlendirdim” 

Teknik Direktör Fatih Terim’in kendisi ile ilgili yaptığı şakaya da değinen Donk, “İsmimden dolayı hocamız böyle bir şaka yapmış olabilir. Gole gelirsek Mariano’nun kontrolünü gördüm, güzel bir kontroldü. Genelde stoperleri zorlayan toplar ön direğe yapılan sert ortadır. Ben de bunu hissettim. Ön direğe koştum. Ve gol geldi” ifadelerini kullandı.  

REKLAM ALANI 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.