Dolar 32,3640
Euro 34,9533
Altın 2.325,55
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 14°C
Parçalı Bulutlu
Erzurum
14°C
Parçalı Bulutlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Bir gün de olsa

Bir gün de olsa
A+
A-
8 Mart 2019 17:46

Erzurum’da Dermokozmetik ve Yaşam Merkezi Healt Club, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne özel kadın sığınma evinden gelen hemcinslerine ücretsiz hizmet sundu.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Şiddeti Önleme ve İzleme Merkezi ile koordine yürütülen çalışma ile kadın sığınma evinde kalan kadınlar 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde ücretsiz kişisel bakım hizmeti aldı. Dermokozmetik ve Yaşam Merkezi Healt Club’a gelen kadınların mutlu ayrıldığını belirten işletmeci Aslıhan Küçükoğlu, “Umarım bundan sonra da devamı gelir. Elimden geleni yapmak istiyorum” dedi.

Toplamda 25 kadının saç kesimi, makyaj ve cilt bakımı gibi hizmetlerden yararlandığını söyleyen ASLIFE Healt Club’ın sahibi Aslıhan Küçükoğlu, “Şu an mevcut olan müşterilerimiz zaten bu tarz fırsatları değerlendirebiliyorlar. O güçleri var. Ama onların hem öyle bir fırsatları yok hem de bir gün dahi olsa o dertlerinden, tasalarından uzaklaşıp tebessüm etsinler istedik. Her kadın alışveriş yaptığında, bakım yaptırdığında kendini mutlu hisseder. Bu sebeple böyle bir şey aklıma geldi. Onlar için daha iyi olacağını düşündüm. Hem de sosyal bir proje olur bir de katkımız olur diye düşündük. Biz projemizde de özellikle şunu belirttik. Burası sonuçta müşterilerimiz sayesinde var. Onların da aracılığıyla böyle bir şey yaptığımızı ve onların da katkıları olduğunu belirtmek istedik” diye konuştu.

REKLAM ALANI 8

Anneleriyle birlikte kalan çocukların da ağırlandığını aktaran Küçükoğlu, “Sabah gelen kadın arkadaşlarımız çok mutlu bir şekilde ayrıldılar. Hepsi çok teşekkür etti. Sayın valimizin akşam yemek programı varmış. Çoğu ona da hazırlandı. İki ekip halinde aldık. Toplamda 25 kadına bu hizmeti sunduk. İkinci gelen ekibin çocukları da var. Burada onları da ağırladık. Eğlenceli vakit geçirdiler. Bazı kadınlar duygulandı. Güzeldi. Umarım bundan sonra da devamı gelir. Elimden geleni yapmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.