Dolar 32,3669
Euro 34,9579
Altın 2.325,33
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Parçalı Bulutlu
Erzurum
13°C
Parçalı Bulutlu
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 18°C

BB Erzurumspor'dan zafer yemini

BB Erzurumspor'dan zafer yemini
A+
A-
22 Şubat 2019 08:10

Sivasspor’u yenerek 8 hafta sonra galibiyet sevinci yaşayan Erzurumspor, deplasmanda Ankaragücü ile adeta final gibi bir maça çıkacak. 21 puana yükselen mavi-beyazlılar, ateş hattında umutlandı. Başkent ekibi ise puanını 24’e çıkartarak 16. sırada yer aldı. Dadaş’ta teknik direktör Mehmet Özdilek, bu maçı kazanmanın, takımını puan olarak iyi bir noktaya getireceğinin altını çizerek, “Onlar da ligde kalma adına ciddi anlamda oyuncu transfer ettiler ama biz içeride ve dışarıda iyi oynayan bir takımız ve mücadele gücümüz hiçbir zaman değişmiyor. Bu maç rakip için ne kadar önemliyse bizim için bir kat daha önemli” dedi. Başkent’e galibiyet için gideceklerini vurgulayan Şifo Mehmet, “Zafer için elimizden geleni yapacağız ve bu maçı kazanmanın bizi nerelere taşıyacağını çok net biliyoruz. Takımıma inanıyorum. Ümit ediyorum ki arzuladığımız şeyler sahada gerçekleşir” diye camiaya zafer sözü verdi.

DÜŞMEME MÜCADELESİ 8-10 TAKIM ARASINDA GEÇER’

Mehmet Özdilek, ligde birçok takımın puan olarak birbirine yakın olduğunu belirterek, ateş hattında daha çok şeylerin değişeceğini öngördü. Tecrübeli çalıştırıcı, “Küme düşme kelimesini çok doğru bulmuyorum. 12 hafta var ve bu durum her takım için eşit mesafede gibi görünüyor. Bugün 29 puanı olan takımlar da bu dalgalanmalar içinde olabilir. Puan aralığı çok olmadığı için gelgitlerin 8-10 takım arasında olacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.