Dolar 32,3724
Euro 34,9981
Altın 2.325,89
BİST 9.095,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Başkentte silahlı kavga: 2 ölü

Başkentte silahlı kavga: 2 ölü
A+
A-
3 Ekim 2018 14:26

Alınan bilgiye göre, Yenimahalle ilçesi Barıştepe Mahallesi’nde bir otoparkta iki grup arasında yaşanan kavgada silahlar kullanıldı. Kavgada ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. 

Ankara Valiliğinden 2 kişinin öldüğü olayla ilgili açıklama

Ankara Valililiği, 2 kişinin hayatını kaybettiği olayın terör bağlantısı olmadığının belirlendiğini açıkladı.
Ankara Valiliği, Şentepe Mahallesi’nde 2 kişinin öldüğü olayla ilgili bir açıklama yaptı. Valilikten yapılan açıklamada, “3 Ekim 2018 Çarşamba günü saat 11.45 sularında Yenimahalle ilçesi Şentepe Mahallesi’ndeki bir adresten gelen adam öldürme ve yaralama ihbarı üzerine olay yerine intikal eden polis ekipleri tarafından henüz kimlikleri tespit edilemeyen 18-25 yaşlarında iki şahıs ölü olarak bulunmuş, olay yerine yaklaşık 500-600 metre mesafede bir kadının da ateşli silahla yaralandığı belirlenmiştir. Kendi imkanları ile Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesine intikal ettiği anlaşılan yaralı kadının tedavisi devam etmektedir” denildi. 

Yapılan ilk tespitlere göre olayın bir terör bağlantısının bulunmadığının değerlendirildiği kaydedilen açıklamada, olayın aydınlatılmasına yönelik çalışmalara devam edildiği bildirildi.  

REKLAM ALANI 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.