Dolar 32,3373
Euro 35,1762
Altın 2.240,74
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 5°C
Hafif Yağmurlu
Erzurum
5°C
Hafif Yağmurlu
Çar 4°C
Per 4°C
Cum 2°C
Cts 5°C

BAŞKAN SEKMEN’DEN ÇAT ÇIKARMASI

BAŞKAN SEKMEN’DEN ÇAT ÇIKARMASI
A+
A-
28 Haziran 2019 21:41

BAŞKAN SEKMEN’DEN ÇAT ÇIKARMASI

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hizmet ve istişare buluşması için Çat ilçesine çıkarma yaptı. Beraberindeki kurmaylarıyla birlikte önce Çat Belediyesi’ni ziyaret eden Başkan Sekmen, ardından ilçeye bağlı mahallelerin muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarların talep ve beklentilerini tek tek kayda geçen ve kurmaylarına gerekli talimatları anında veren Başkan Sekmen, “Halkımız bizden hizmet bekliyor; dolayısıyla birinci önceliğimiz onların bu beklentilerine cevap vermek olacak” dedi. Muhtarlarla yaptığı istişare toplantısında yerel yönetim sisteminin öneminden de bahseden Başkan Sekmen, bu sistemin çekirdeğini ise, muhtarların oluşturduğunun altını çizdi.

ÇATLI MUHTARLARLA BELEDİYEDE BİR ARAYA GELDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, Çat merkez ve bağlı mahallelerin muhtarlarıyla Çat Belediyesi Meclis Salonu’nda buluştu. Muhtarların tamamının katıldığı toplantıda konuşan Başkan Mehmet Sekmen, 31 Mart seçimlerinin ardından yeni bir dönem ve yaz mevsimi olması nedeniyle de yeni bir sezonun başladığını hatırlattığı muhtarlara şunları söyledi: “Seçim döneminde diğer ilçelerimizde olduğu gibi, Çat ilçemizde de yoğun temaslarda bulunduk. Mahallelerimizi ziyaret ettik, projelerimizden bahsettik, vatandaşlarımızın ihtiyaç ve beklentilerine kulak verdik. Şimdi bu ihtiyaçları hep birlikte gidereceğiz, halkımızın beklentilerine karşılık vereceğiz. Tabi bunu da yine sizin yol arkadaşlığınız sayesinde yapacağız. Sizler, en ücra mahallemizde yaşayan vatandaşımızın dahi yanında olabilmemiz adına bizim en büyük dayanağımız olacaksınız. Sizin görüş, öneri ve talepleriniz bizim için çok kıymetli. Siz dile getireceksiniz, biz de gerekeni yapacağız.”

BABADERESİ MAHALLESİ’Nİ DE ZİYARET ETTİ

Toplantıda muhtarları tek tek dinleyen ve mahalleleriyle ilgili beklentilerini kayda geçen Başkan Sekmen, kimi sorunları ise, aynı toplantıda bulunan kurmayları aracılığıyla anında çözüme kavuşturdu. Toplantının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ilçe merkezinde de temaslarda bulundu. Esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet eden Sekmen, daha sonra Çat’ın Babaderesi Mahallesini ziyaret etti. Mahalle sakinlerinin sıcak ilgisiyle karşılanan Başkan Sekmen, mahalle konağında Babadereli vatandaşlarla bir araya geldi. Sürpriz ziyaret karşısında duydukları mutluluğu dile getiren vatandaşlar, ilçede yürütülen çalışmalardan dolayı da Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e teşekkür etti.

REKLAM ALANI 8
REKLAM ALANI 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.