Dolar 32,3291
Euro 35,0497
Altın 2.284,40
BİST 8.980,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

Başkan Dölekli’den 15 Temmuz Mesajı

Başkan Dölekli’den 15 Temmuz Mesajı
A+
A-
14 Temmuz 2022 15:49

Pasinler Belediye Başkanı Ahmet DÖLEKLİ, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Birlik Günü dolayışla bir mesaj yayınladı.

Başkan Ahmet DÖLEKLİ, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü vatan hainlerine karşı alınmış bir zaferin; milletimizin demokrasi mücadelesinin saygıyla ve gururla hatırlanması gereken bir destanın adıdır. Öncelikle bu destana imzasını atan, 15 Temmuz 2016 gecesi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın emirleriyle, demokrasisine, vatanına, milletine ve bayrağına; ölümü pahasına sahip çıkan vatandaşlarımıza ve yurtsever görevlilerimize şükranlarımı sunmak istiyorum. Hayatlarını vatanları için feda ederek hain darbe girişiminin seyrini değiştiren Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer HALİSDEMİR’i, Ziya İlhan DAĞDAŞ’ı, Köksal KARMİL’i, Sait ERTÜRK’ü, Bülent AYDIN’ı, Halit yaşar MİNE’yi, 251 kahraman Şehidimizi ve binlerce Kahraman Gazimizi saygıyla, hürmetle, minnetle anıyorum.

6 yıl önce bugün; ülkemize, milletimize, birliğimize, bütünlüğümüze ve demokrasimize karşı savaş açan “fettullahçı terör örgütü” mensubu kansızlar, “fetöcü” alçaklar; yabancı güçlerin hizmetindeki iş birlikçileriyle hain emellerini gerçekleştirmek için harekete geçmişlerdi. 15 Temmuz’da, Fetö mensubu vatan hainlerinin anayasal düzenimize karşı başlattığı alçak darbe girişimi, Türk milletinin gücü, cesareti ve demokrasiye olan bağlılığı karşısında yenik düştü. Aziz Milletimiz o gün bütün fertleriyle bir demokrasi destanı yazdı. Demokrasi nöbetleriyle kararlılığını fetöcü teröristler başta olmak üzere tüm dünyaya gösterdi. Erzurumlu dadaşlar olarak bizler; değerli Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, İl Başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve kanaat önderlerimizle birlikte Erzurum’un Türkiye’nin kalbi olduğunu, haine boyun eğmeyeceğini demokrasi nöbetleriyle ilan ettik. Erzurumluların, Hasankalelilerin, tüm dadaş yüreklerin, genç yaşlı demeden o gün hain terör örgütüne karşı verdiği şanlı mücadele, ilelebet hatırlanacaktır. Vatanımızı fetöcü hainlere bırakmayan Aziz Milletimizin her bir ferdinden Cenab-ı Hakk binlerce kere razı olsun. Rabbim kahraman vatan evlatlarını; vatana hain olan kanı bozuklara karşı, birliğimize ve beraberliğimize kast etmek isteyen hainlere karşı, tıpkı 15 Temmuz gecesi olduğu gibi muzaffer kılsın.

On yıllar boyunca her türlü kirli yolla yargının, güvenlik güçlerinin, medyanın, bankaların, iş dünyasının, bürokrasinin, hâsılı ülkemizin önemli unsurlarının içine sızan ve kanser gibi yayılan fettullahçı terör örgütü “fetö”, devletimizin kurumlarını, içten ele geçirip, kendi emellerine alet etmeyi hedeflemiş eli kanlı bir terör örgütüdür. 15 Temmuz gecesi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN öncülüğünde, eli kanlı fetöcü teröristlere karşı savaşarak, vatanı kurtaran her bir kahraman, adını ülkemizin demokrasi tarihine altın harflerle yazdırmıştır. Bu kahramanlara vefa borcumuzu ödemek için son fetöcü alçak yok olana kadar mücadelemiz devam edecektir. Fetöcü teröristlere karşı gerçekleştirilen bu mücadele uzun soluklu, kesintisiz ve kararlı olacaktır. hepimizde bu mücadelenin devamı için siyasi irade, milli birlik ve dayanışma mevcuttur. 15 Temmuz gecesi milletimizin gösterdiği direniş, dayanışma ve demokrasisine sahip çıkma ruhu canlıdır, yaşamaktadır ve ilelebet yaşayacaktır. Bizler fetö terör örgütüne karşı mücadelemizi, durmaksızın sürdürüyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu mücadeleyi hep beraber yürüteceğiz. Aziz milletimizin cesareti, kahramanlığı, fedakârlığı ve kararlı duruşu olmazsa bu mücadele arzulanan hedeflerine asla ulaşamaz. Adım gibi biliyorum ki  anamız dediğimiz kutsal vatan topraklarında milli mücadele ruhu hiçbir vakit eksik olmadı, hiçbir zaman da olmayacaktır.

 

REKLAM ALANI 8

Milli birlik ve beraberliğimizin sembol günü olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününde, aziz şehitlerimizin şanlı hatırası önünde saygıyla eğiliyor, ailelerine ve milletimize bir kere daha başsağlığı diliyorum. Rabbim ülkemizi her daim payidar eylesin. rabbim ülkesinin başında fetöcü teröristleri bertaraf eden, ulu hakan Fatih Sultan Mehmet hanın emanetine sahip çıkan, Ayasofya’nın namaz hasretine son veren, vatan hainlerine aman vermeyen Reisimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ı başımızdan eksik etmesin. Amin.”ifadelerini  kullandı.

REKLAM ALANI 5
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.