Dolar 32,3234
Euro 35,0716
Altın 2.282,24
BİST 9.009,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 16°C

ATASEM, TÜRKAK'a akredite oldu

ATASEM, TÜRKAK'a akredite oldu
A+
A-
23 Şubat 2019 15:52

Dr. Lokman Turan ve müdür yardımcıları Doç. Dr. Durdağı Akan ile Doç. Dr. Oğuzhan Sevim, Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı ziyaret ederek kurumun faaliyetleri hakkında bilgi verdiler.

Bu kapsamda ATASEM Müdürü Prof. Dr. Lokman Turan, 20.02.2019 tarihi itibarıyla ATASEM Personel Belgelendirme Biriminin, Avrupa Birliği standartlarında Türkiye’nin tek akreditasyon kurumu olan Türk Akreditasyon Kurumuna (TÜRKAK) akredite edildiğini belirterek bundan sonraki süreçte hedeflerinin en kısa zamanda Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından yetkilendirilmek olduğunu söyledi.

Örgün eğitimin yanında üniversite ile toplumu buluşturan bir diğer model olan Sürekli Eğitim Merkezlerinin günümüz eğitim sistemine sağladığı katkılara dikkat çeken Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, merkezlerde düzenlenen tüm eğitim programları için akreditasyon, değerlendirme, belgelendirme ve bilgilendirme çalışmaları yaparak Sürekli Eğitim Merkezini daha aktif, daha yaygın ve daha kaliteli eğitim veren bir kurum haline getirmek için gereken tüm desteği sağladıklarını ifade etti.

REKLAM ALANI 8

Öncü ve güvenilir uygulamaları, alanında uzman ekibiyle belgelendirme hizmeti sunan ATASEM’in sayılı sürekli eğitim merkezlerinden biri olma hedefine emin adım ilerlediğini ve en kısa zamanda Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından yetkilendirileceğine de inandığını belirten Rektör Çomaklı, Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından akredite edilen Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi yönetim ekibi ve personelini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

REKLAM ALANI 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.