Dolar 32,3740
Euro 34,9623
Altın 2.325,52
BİST 9.065,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Parçalı Bulutlu
Erzurum
13°C
Parçalı Bulutlu
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 18°C

'Appel' köyünde bedava Galaxy S9 dağıttılar!

'Appel' köyünde bedava Galaxy S9 dağıttılar!
A+
A-
29 Eylül 2018 13:56

Appel’da yaşayan 18 yaşında bir Apple fanı ile çalıştıklarını belirten Samsung, Apple kullanıcılarını nasıl etkileyebilecekleri ile ilgili bir hazırlık yaptılar.

Hazırlık tamamlandıktan sonra Samsung ekibi, 50 adet Galaxy S9 dağıttı. Bu anları videoya da alan Samsung, insanların düşünceleri ve vermiş olduğu tepkileri, aşağıdaki videoda bir araya getirerek Samsung Hollanda resmi Youtube hesabı üzerinde paylaştı.

Shiftdelete’in haberine göre Samsung Hollanda pazarlama müdürü olarak çalışan Gerben van Walt Meijer, açıklama olarak ise “Yaptığımız inovatif çözümler, insanların hayatlarını kolaylaştırmakta. Bu ve bunun gibi hamlelerle ürünlerimizi duyurmaya devam edeceğiz” dedi.

Samsung, daha önce de yaptığı esprili paylaşımlarla dikkat çekmişti.

REKLAM ALANI 5
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.