Dolar 32,4976
Euro 34,7684
Altın 2.488,91
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 17°C
Paz 18°C

Alita: Savaş Meleği vizyona giriyor

Alita: Savaş Meleği vizyona giriyor
A+
A-
13 Şubat 2019 01:28

Yukito Kishiro’nun aynı adlı sevilen manga serisinden uyarlanan Alita: Savaş Meleği Şubat ayında seyirciyle buluşacak. Dünyanın lider sinema teknoloji şirketlerinden CJ 4DPLEX, bugün 20th Century Fox’un yeni fütüristik aksiyon filmi Alita: Savaş Meleği’nin 9 Şubat 2019 tarihinde ScreenX sinemalarında gösterime gireceğini açıkladı. Filmin yönetmen koltuğunda Desperado, Once Upon A Time in Mexico ve Sin City gibi filmleriyle tanınan Robert Rodriguez otururken filmin senaryosunu Oscar ödüllü usta yönetmen James Cameron ve Laeta Kalogridis kaleme aldı. 

Yapılan açıklamada; Alita: Savaş Meleği, şirketin ScreenX’e dönüştürülen üçüncü filmi olacak. İşbirliği, Bohemian Rhapsody ve Kingsman: The Golden Circle filmlerinin kısa süre önce elde ettiği küresel başarının akabinde gerçekleştirildiği kaydedildi. Film Türkiye’de de 15 Şubat’ta vizyona girecek.

CJ 4DPLEX CEO’su JongRyul Kim, şu ifadeleri dile getirdi: “Alita: Savaş Meleği, görsel efektleri seni bir seviyeye taşıyan ve ScreenX’in tam potansiyelini açığa çıkaran vizyoner yapımcılar James Cameron ve Robert Rodriguez tarafından yapılmış destansı aksiyon/macera filmidir. Bu çığır açan kahramanlık macerasını en yeni sinematik deneyimle izleyicilerimize sunabilmek için 20th Century Fox ile işbirliği yapmaktan heyecan duyuyoruz”.

Uluslararası film dağıtımcısı, 20th Century Fox Başkanı Andrew Cripps, “Alita: Savaş Meleği’nin piyasaya çıkmasında CJ 4DPLEX ile işbirliği yaptığımız için heyecanlıyız. Film yapımcıları James Cameron ve Robert Rodriguez, sinematik hikaye anlatımını açığa çıkarma ve izleyicileri şaşkınlık içinde bırakan çığır açıcı görsellerle etkileyici dünya oluşturma konusunda uzun süreli itibara sahiptir. ScreenX teknolojisinin tüm boyutlarını deneyimlemenizi sağlayacak mükemmel bir filmdir”.  

REKLAM ALANI 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.